2014-04-10 13:56:02• hírek • Szatmár.ro

Nélkülözhetetlen kiegészítők

Évszaktól függetlenül, ruhatárunkat a kiegészítők teszik igazán változatossá. Öltözködésünket segítségükkel egyedivé, alkalmivá vagy még nőiesebbé varázsolhatjuk.

Használatukat illetően, fontos, hogy ne essünk túlzásba, mert egy rosszul megválasztott kiegészítő is tönkreteheti az összképet. Vásárlásuknál célszerű nagyobb figyelmet szentelni a minőségre.

A cipő: A kényelem az elsődleges szempont. Részesítsük előnyben a bőrből készült darabokat, valamint cipővásárlásnál mindig tegyünk néhány lépést a kiválasztott lábbeliben. Lényeges, hogy a cipőnknek színében illeszkednie kell a ruházathoz és a többi kiegészítőkhöz. Az igénytelenség és hanyagság jele, ha ápolatlan lábbeliben járunk.

Táska: A táska egy nő életének szerves része. Az, hogy milyen táskát választunk, sok mindent elárul viselőjéről. A hétköznapokra ajánlott egy változatosan kihasználható fekete, krém vagy barna táskát választanunk, de amennyiben anyagi lehetőségünk megengedi jó, ha váltótáskánk is van. A nagy táskák az alacsonyabb hölgyeknek előnytelenek. Nem szabad megfeledkeznünk az alkalmi táskáról sem. Ebbe mindig csak a legszükségesebb dolgokat vigyük magunkkal. Ügyeljünk arra, hogy az alkalmi táska ne vonja el a figyelmet a ruháról. A hétköznapi és alkalmi táskákon kívül vásároljunk kikapcsolódásra vagy kirándulásra megfelelő hátitáskát vagy utazótáskát. Egy vászonból, farmerből készült darab is nagyszerű kiegészítő lehet.

Öv: Egy igényes nő ruhatárához legalább négy öv is hozzátartozik. Ezek vásárlásánál olyan méretet válasszunk, amelyet a középső lyuknál tudunk összecsatolni. A szélesebb öveket csak a jó alakú nők viselhetik bátran. Az övek valóban képesek helyreállítani a testalkat arányait. Amennyiben derekunkat szeretnénk kihangsúlyozni lényeges, hogy az öv színe a cipő színével megeggyező legyen. De, ha nem a hangsúlyozás a mérvadó, akkor az öv színe a ruha színéhez igazodjon.

Sál: A sál az egyik legjobb kiegészítőnek számít. Segítségével a legegyszerűbb öltözetet is érdekessé varázsolhatjuk. Számtalan sálmegkötési változat létezik, az hogy melyiket válasszuk egyéni stílusunktól és a ruhánktól is függ.

Szemüveg: A szemüveg vagy napszemüveg vásárlásánál gondoljunk arra, hogy a divatos formákon kívül ezeknek a hasznos kiegészítőknek az arcformánkhoz kell igazodniuk. Egy sötét keret például nem előnyös a világos bőrűeknek. Egyéni stílusunkon kívül gondoljunk arra, hogy ruhatárunk mely darabjaihoz tudjuk a legjobban kihasználni.

Ékszer: Az üzletekben, ékszerboltokban rengeteg a kínálat. Az értékesebb aranytól, az ezüstig és a megfizethetőbb bizsukig óriási a választék. Mindenki talál magának pénztárcájának és ízlésvilágának megfelelőt. Egy-egy darab segítségével előnyös testrészeinket is kiemelhetjük, így például a hosszú kar arányait egy karkötő segítségével állíthatjuk helyre. Egy hosszú lánc pedig optikailag keskenyíti a szélesebb vállat.

Ne feledjék, hogy egy divatos kiegészítő jelentősen meghatározhatja öltözködésünk összképét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: